„Бодрост“ Чикаго победи убедително с 4:1 „Униа“ Чикаго в мач от първенството на майсторската група в Премиерлигата. В началото на мача Валентин Димитров отбеляза от дузпа за 1:0. В средата на полувремето отново той покачи на 2:0. Голът му от воле, дойде след центриране от ляво на Иван Михалев. На полувремето резултатът беше 2:0 в полза на българите.

Голмайсторът Валентин Димитров се радва на попадението

В началото на втората част Танко Дяков реализира страхотен гол от пряк свобдоен удар за 3:0. На следващата атака „Униа“ успя да отбележи почетното попадение за 3:1. Точка в спора сложи бързоногото дясно крило Станислав Илиев за 4:1.
С този трети пореден успех от началото на сезона „Бодрост“ е лидер във временното класиране, пред втория „Лайтенинг“.

Танко Дяков отбеляза от фал

„Съперникът беше слаб и ние неможахме да разгърнем до край потенциала си. Важно е, че спечелихме трите точки и продължаваме напред“, беше кратък помощник-треньорът Ивайло Баташки.

Играещият помощник-треньор Ивайло Баташки (в средата)

Тази неделя (10 юни) от 9 часа сутринта на адрес: Olympic Park, Schaumburg, 1675 E. Old Schaumburg Road, Schaumburg, IL 60173, „Бодрост“ играе с „Лечия Румъния“.
В турнира за купата на щата „Бодрост“ отпадна в предварителните кръгове, след загуба с 5:0 от шесткратния шампион на щата „Вайкингс“ 1926.

Галерия снимки:

 

Голмайсторът Станислав Илиев

Капитанът Асен Василев

Вратарят Джон О’Конър

Играещият треньор Александър Яновски

Младата надежда Велиян Михалев

Добромир Пеев

Атанас Каракютуков

Стефан Венев

Иван Михалев


Радост след гола

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.