“Бодрост” Чикаго победи с 4:0 румънския “Лечия” и излезе на второ място във временното класиране. Два гола за бодрите момчета отбеляза опитният Танко Дяков, а по веднъж се разписаха младите Велиян Михалев и Пламен Пенев. През целия мач, на вратата за „Бодрост“ пази полевият играч Асен Василев. Главен съдия на двубоя беше бившият професионален рефер – Рич Гриди.

Голмайсторът Танко Дяков поздравява главният съдия Рич Гриди

„Постигнахме важна победа. Вратаря беше възпрепядстван и не дойде в последния момент, но искарахме късмет и победихме. Нападателят Миро Манолов игра цял мач като централен защитник. Победихме благодарение и на това, че другия отбор също беше подценил мача. Показахме характер и се надявам това да помогне за първото място. Ако искаме да станем първи, трябва в оставщите мачове да жънем само победи. Дано момчетата да подходят сериозно“, коментира играещият треньор на „Бодрост“ – Александър Яновски.

Играещият треньор Александър Яновски

От началото на първенството в майсторската група на Премиерлигата, “Бодрост” е допуснал само две загуби. Временният лидер “Кразни Жасло” също има само две загуби, но е изиграл мач повече.
Тази неделя (16 септември), от 9:00 ч. сутринта, на адрес: Wheeling High School, 900 S Elmhurst Rd, Wheeling, IL 60090, „Бодрост“ играе с „Лайтенинг“.

Галерия снимки:

В-к „България“

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.