Чикаго Булс се опитват отчаяно да отселеят с пълният с контузени играчи отбор и ще започнат  с първият от три гостуващи мача в сряда срещу Филаделфия 76ърс.Булс не са сигурни дали гардът Дерик Роуз ще се завърне през този сезон, след като претърпя друга операция на коляното, гардът Джими Бътлър е с контузия на лакътя и крилото Тадж Гибсън е с контузия на глезена.

Чикаго все още е в гонитба за позиция с Кливланд на върха на Централна дивизия, и са на 1 1/2 игри зад тях, и са загубил три поредни. Те ще посетят Charlotte и Оклахома Сити в следващите 2 мача и са 19-12 като гости.

В загубата с 101-091 от Мемфис Гризлис в понеделник, Тони Snell вкара за Булс  21 точки, Никола Mиротич направи дабъл дабъл от 18 точки и 12 борби, а Арън Брукс вкара 15 точки за Булс, които са загубили три поредни и четири от последните шест мача.

Крилото на Булс Пау Гасол записа 13 точки и 11 борби, а брат му, Марк, вкара 23 точки, за да поведе Гризлис. Гризлис направиха 50 процента от ударите си и държаха Чикаго до 43.8% стрелба.

„Ние сме в критична точка на сезона“, заяви Пау Гасол.

Булс са трети във временното класиране Изток.

Филаделфия ще играят за втора поредна победа  от двата последователни в два дни мача  победи в сряда в продължение на пет игра homestand.

Добре отпочинали 76ers спряха серията от четири поредни загуби и спечелиха едва за втори път от 11 опита с 92-84 победа в събота над водачите на Изток Атланта Хоукс. Хоукс  избраха да почиват Пол Милсап, Кайл Корвър, DeMarre Carroll и Перо Антич, и стреляха 39% от пода.Люк Моте и Холис Томпсън поведоха Сиксърс с по 19 точки , и както Р Конвингтон и  Айзеа Ханаан вкараха 12 точки за Филаделфия, който направиха само 36,8% от опитите си (35-на-95) и имаха 55-42 борби в повече.

Крилото на Сиксърс Nerlens Noel записа 11 точки и и най моного в мача 17 борби. Той е първият новобранец които достига тези номера след Шакил О’Нийл обратно през сезона 1992-93.  76ers претърпяхазагуба с 118-115 от Булс на 07 ноември в Южна Филаделфия и Mike Dunleavy поведе гостите с 27 точки. Томпсън вкара 21 точки  за Филаделфия, които са загубили четири поредни пъти, а седем от последните осем мача между отборите.

 

Филаделфия и Чикаго ще се срещнат отново 11 април в Юнайтед център.

Leave a Reply

Your email address will not be published.