ФК „България“ (над 30-годишни)

Отборът на „България“ претърпя тежка загуба с 5:1 от основния си претендент за титлата „Торино“. Мачът беше от първенството при над 30-годишните в „червената“ дивизия на Премиерлигата. „Юнаците“ избраха грешна тактика и от самото начало започнаха масирано да атакуват противника. Бързоногите перуанци само това чакаха и направиха няколко контраатаки при които вкараха бързи три гола. Два от головете дойдоха след съмнения за засада. След почивката българите не можаха да се върнат в мача и получиха нови две попадения. Почетния гол за „България“ отбеляза със силен удар от далеч Владимир Георгиев.

02

Голмайсторът Владимир Георгиев

„Има и такива мачове, противникът ни превъзхождаше само физически, защото средната възраст на нашия отбор е доста по-голяма от този на съперника. Има още много мачове до края и нищо не се знае. Както всяка година ще се борим до последно за титлата“, коментира играещия помощник треньор – Теньо Минчев.

Тази събота от 4:30 на адрес: River Road and Eastwood Ave, Schiller Park, IL, „България“ гостува на един от най-старите отбори в Чикаго полския „Висла 1927“.

Галерия снимки:

03

Спонсорът Стоян Младенов

04

Анатоли Вътев

05

Иван Драганов

07

Христо Христов

08

Светозар Гюров

09

Мирослав Сердин

10

Венцислав Календжиев

????????????????????????????????????

Костадин Грозданов и Красимир Иванов – Къната
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.