Българска великденска забава, със огромен бял заек, събиране на яйца, декориране на бисквити, рисуване на детски личица, танци, песни, игри – само и единствено за усмивките на нашите деца. Точно такова веселие се състоя в център „Магура“, в Арлингтън Хайтс, на което се събраха около стотина деца. Организаторът на събитието – Цвети Димитрова, която води класa „Пъстър свят“ към центъра, беше помислила за всичко до последния детайл, в което би се съмнявал само онзи, който не е запознат с нейната професия, а именно – детски учител.


Цвети Димитрова

В големия бял заек се беше превъплатила нейната помощничка – Роси Войчева, която неуморно се грижеше всеки да се докосне до зайчето и да направи своята снимка за спомен.

С танцовата забава се бе заела прекрасната треньорка по танци, познатата на всички – Елена Бали, а мъничетата следваха стъпките й неуморно.

Разбира се, едно от най-големите изкушения на вечерта, за малки и големи, бяха трите вкусни торти, във формата на заек, които специално подготви за събитието сладкарят Антоанета Гайдарова.

Много деца успяха да се превъплатят в своя любим анимационен герой, благодарение на рисунките, направени от талантливата Джулия.

Ето какво сподели организаторът – Цвети Димитрова:

„От 8 години се занимавам с отглеждане на деца и за мен е огромно щастие, когато създавам такива събития. Когато виждам детските усмивки и радостта, че тези невинни същества получават това, което търсят, а именно техния чист и неопетнен свят. Днес останах страхотно очарована от присъствието на толкова много дечица. Искам да благодаря на център „Магура“, които ни предоставиха мястото, за да организираме това парти, както и на всички, които се включиха в подготовката и спомогнаха събитието да се осъществи!“

Галерия снимки:

Вестник „България“

One Response

  1. Marina Yankova

    Партито беше забавно и пълно с изненади за малки и големи. Програмата беше разнообразна и съобразена с децата. На нас много ни хареса с 2годишната ни дъщеря и със сигурност бихме отишли пак

    Отговор

Leave a Reply

Your email address will not be published.