Най-титулуваният роден отбор през последните три години в Чикаго – „Левски“, е с нов спонсор от този сезон.

„Радваме се и приветстваме новия генерален спонсор – транспортна компания „MONTWAY“, с президент Михаил Михайлов. В същото време благодарим на първия ни спонсор – Димитър Огнянов, президент на транспортна компания „NAVIGATION“. С неговата подкрепа постигнахме невероятни резултати за нов отбор. През последния сезон спечелихме четири от петте възможни купи. Сега мечтаем да спечелим всички пет“, коментира организаторът на „Левски“ Чикаго – Николай Василев.

След смяната на спонсора, в управителния съвет на клуба влезе дългогодишният състезател на „Левски“ Чикаго – Евгени Руссу, който освен досегашните си задължения, ще заеме и поста изпълнителен директор.

Николай Василев, Михаил Михайлов, Евгени Руссу

„MONTWAY“ е създаден през 2006 г. от Михаил Михайлов, родом от гр. Монтана, България.
Фирмата се занимава със превозването на автомобили в пределите на САЩ. Техни клиенти са както крайният потребител, така и големи компании като Amazon, Microsoft и др. От 2010 г. насам фирмата бързо се разраства, като в момента от офиса в Des Plaines, IL работят над 100 души.

През 2015 г. Inc 500 класира компанията на 427-мо място, в класация за най-бързо развиващите се частни фирми в страната.

Мариян Димитров (снимка: trafficnews.bg)

„МONTWAY“ спонсорира и Мариян Димитров – най-силният български полицай, който на 3-ти март ще участва в турнира „Arnold Sports Festival“ 2017 в Columbus, OH.

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.