В изключително интересен и драматичен мач, „Миньор“ Чикаго загуби със 7:8 от „Юнайтед Сърбс“, в предпоследния кръг от първенството на закрито. Два гола за българите вкара Борислав Радев. А по веднъж се разписаха Иван Михалев, Николай Янев, Велиян Михалев, Ивайло Александров, Михайл Киров. На полувремето резултатът беше 5:2 за сърбите.

„Въпреки загубата съм доволен от нашия отбор. Получи се един доста оспорван и хубав двубой. „Юнайтед Сърбс“ е отбор, който е много опитен и много добре подготвен. Те играят отдавна в тази лига и в зала са много силни. Нашият отбор се представи добре, но на моменти може би младостта и неопитността ни изиграха шега. Доволен съм от момчета, бореха се до последата минута. Благодаря им. Имаме всички шансове да се утвърдим в последния двубой“, коментира треньорът на „Миньор“ Чикаго – Емил Миланов.

Емил Миланов дава напътствия преди мача

Въпреки липсата на късмет и незаслужената загуба, „Миньор“ все още има шанс да се пребори за промоция в елита. В последния си мач тази неделя, от 1:45 следобяд, „жълто-черните“ срещат „Юнайтед“. Tимът е пряк конкурент за третото място, което дава право на участие в майсторската група догодина. Освен победа на българите, е необходимо другият основен конкурент „Юнайтед 98“ задължително да загуби от лидера „Интер“.

Галерия снимки:

Велиян Михалев

Ивайло Александров

Николай Янев

Иван Михалев

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.