„Миньор“ Чикаго загуби от италианския тим „Интернационал“ 1996 със 7:3 в предпоследния кръг от първенството на Метролигата в зала. Българите първи поведоха в резултата с дежурен гол на Борислав Радев. Той отбеляза след самостоятелен пробив от дясно.

Голмайсторите Радев и Гунчев се радват на попадението

Противникът върна два бързи гола и обърна резултата до 2:1. Ивалин Гунчев изравни за 2:2, след удар от дясно по диагонала. До края на първата част „Интернационал“ успя да вкара три нови попадения за 5:2 на полувремето.
С подновяването на играта Иван Михалев пусна хитро коженото кълбо по земя на Росен Каптиев, който с топовен изстрел намали на 5:3. Италианците вкараха още две попадения до края.

Треньорът Емил Миланов

„Имаше доста липсващи футболисти в защита. Момчетата се раздаоха, но явно това са ни възможностите на този етап. Играхме срещу добре подготвен физически и тактически противник. Чакаме мачовете на открито“, коментира треньорът на „Миньор“ Чикаго – Емил Миланов.

Тази неделя от 2:45 часа следобяд на адрес: 1033 N Villa Ave, Villa Park, IL 60181, в зала „Одиум Експо Център“, „Миньор“ играе с украйнския „Кънекшън“ 1997.

Галерия снимки:

 

Младият Ивайло Александров

Опитният Росен Каптиев

Добра намеса на вратаря Хосе Гонзалес

„Чуковете“ изграждат стена

Евгени Руссу

Голмайсторът Борислав Радев
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.