„Миньор“ Чикаго загуби с 6:0 от силната академия по футбол „Сокърс“, в мач от майсторската група на Метролигата. На полувремето, резултатът беше 5:0, в полза на домакините. Двубоят се изигра на Олимпик парк в предградието на Чикаго – Шамбург.

„Миньор“ Чикаго

„Сокърс“ са много добре подготвен отбор, имат няколко юношески национали. Може би са най-добрата футболна школа в САЩ. Опитахме се да им се противопоставим с по-опитни играчи, но не се получи. Ние не тренираме толкова, докато те са в страхотна форма и на този етап това са ни възможностите“, коментира треньорът на „Миньор“ Чикаго – Емил Миланов.

Емил Миланов, Цветан Йончев и Стефан Златев

Тази неделя (30 септември) мача на „Миньор“ с другия претендент за титлата „Игълс“ се отлага, заради погребението на починалия на 78-годишна възраст военноморски ветеран Йежи Троянски, който беше страстен привърженик на „орлите“ и не пропускаше техен мач.

Visitation Sunday 3 PM until 9 PM at the Skaja Funeral Home, 7812 N. Milwaukee Ave., Niles. Funeral Service Monday 9:15 AM to St. John Brebeuf for 10 AM Mass. Interment Maryhill Cemetery.

Farewell Jerzy B. Trojnarski

Галерия снимки от мача:

 

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.