– Здравей, Силвия! Ти си единственият дистрибутор на продукта „BЕVARED“ в САЩ. Разкажи ни повече за него.
– BEVARED Diet by Vania Chervenkova е новa за българския, както и за американския пазар хранителна добавка, която служи за редуциране на теглото. Създадена е изцяло на билкова основа.

– Как се приема?
– Опаковката включва 30 таблетки х 750 мг. всяка, като това количество е за 30 дневен прием. За постигане на максимален ефект дневната доза е 1 таблетка сутрин на гладно, в продължение минимум на 3 месеца.

– Освен редуциране на теглото, какво друго предназначение има „Bevared“?
– „Bevared“ подобрява цялостния метаболизъм. Благоприятства механиката на храносмилане и усвояване на вещeствата. Поддържа нормалните нива на кръвната захар, както и допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Силвия Каптиева и Ваня Червенкова

– Какво съдържа самият продукт?
– BEVARED е изцяло натурален продукт, без ГМО, оцветители и подсладители. Включва растителни екстракти, натурални витамини и аминокиселини. 100% от растителните съставки са произведени от биологично отглеждани култури. Екстрактите се добиват чрез екстракция с разтворител от сушените, почистени и смлени растения, с последващо филтриране и сушене, до пълно отделяне на ценните биологично активни вещества. Така всички те действат в синхрон за максимално ускоряване на метаболизма от една страна, потискане на апетита от друга страна и цялостно разграждане на мазнините за бързо, дълготрайно и здравословно понижаване на теглото.

– От кога е на пазара и има ли ефект?
– На пазара е от 3 октомври 2016 г. От 2 години в България е изключително популярен този хранителен режим, известен като „Диетата на Ваня Червенкова“. Може би много от вас са запознати, че цикълът на диетата продължава 12 дни, като включва 6 типа храни, всяка от тях се консумира по 2 последователни дни.

– Запозната ли си как се стига до създаването на този продукт?
– Ваня Червенкова се е срещала с много водещи диетолози от Великобритания. След продължителни консултации с тях, те създават за нея новата формула, изцяло на натурална основа – BEVARED Diet by Vania Chervenkova. Тази жена доказа на много хора, че чрез този хранителен режим може да се постигнат забележителни резултати, свързани с наднорменото тегло и с т. нар. йо-йо ефект.

– Какво означава името на продукта “БИВАРЕД”?
– BEVARED означава: BE – Бъди, VA – Ваня, RED – Червенкова.

– От къде желаещите тук могат да си го закупят?
– Продуктът е на американския пазар от началото на май 2017 г. За сега може да се намери в българските магазини „SERDIKA” и „MALINCHO”, както и в българската аптека в Чикаго. Също и в Индианаполис, в салон „EUROPEAN STYLE SALON”. Може да се намери и на нашата фейсбук страница Bevared USA. Скоро продуктът ще бъде достъпен и за територията на цяла Америка на нашият уеб сайт: www.bevaredusa.com.


Мениджърът на магазини „Сердика“ – Mилена, избра „BEVARED“

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.