Голмайсторът Костадин Шилев

Най-старият български отбор „Балкан“ 2001 победи с 4:1 „Висла“ 1927, в мач от първенството за над 30-годишни в „червената“ дивизия на Премиерлигата. Два гола за „балканци“ отбеляза бързоногото крило Костадин Шилев, а по веднъж се разписаха Стоян Стойчев и Валентин Димитров. С тази победа „Балкан“ се изкачи на първо място във временното класиране и ако продължава в същия дух, отбора има шанс за първи път от създаването си да стане шампион.

03

Двамата голаджии се поздравяват

„Този път поляците не ни затрудниха, защото им липсваше най-добрият играч. Победата можеше да бъде по изразителна, но направихме и много пропуски. Следващия мач с перуанците е много важен, дано успеем да ги победим. В първия мач завършихме наравно, малко късмет не ни достигна да спечелим срещу тях, защото изпуснхаме дузпа, дано сега късметът да е на наша страна.“, каза организаторът на „Балкан“ 2001 – Димитър Дудин.

07

Димитър Дудин

Тази събота (06 август) от 4:30 часа следобяд на адрес: Wheeling High School, 900 S Elmhurst Rd, Wheeling, IL 60090, „Балкан“ приема временния лидер в класирането „Торино“. По всяка вероятност в този мач ще се реши бъдещият шампион в тазгодишното издание на „червената“дивизия.

Галерия снимки:

02

Голмайсторът Стоян Стойчев
04

Ангел Баков

05

Голмайсторът Валентин Димитров печели въздушен двубой

06

Румен Стойчев

08

Георги Бошнаков

09

Костадин Леваков

10

Динко Михайлов

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.