Дерек Роуз се надява да бъде готов за контактна тренировка или „тази седмица или следващата седмица,“  предаде Ник Фридел от ESPN Чикаго.
 Два от претендентите на Изток, които се борят за плейофна позиция ще се сблъскат сряда на север от границата, където Торонто Раптърс ще срещнат Чикаго Булс в Канада Център Еър.

Раптърс можеха да перфорират билетите си за плейофите с победа над Детройт Пистънс във вторник, но загубиха с 108-104  в Двореца.

Демар Дерозан отбеляза за гостите 22 точки и 10 борби, а Лу Уилямс вкара 19 точки от пейката. Амир Джонсън имаше 13 точки за Раптърс, които имаха четири победи в последните шест мача.

Раптърс ще бъде домакин на Лос Анджелис Лейкърс и Хюстън Рокетс в серията от три домакинства и са 24-14 у дома. Те са на четвърто място в класирането Изток, на половин игра зад Чикаго и две пред Вашингтон.

Торонто може да спечели втора поредна титла в Атлантическата Дивизия с победа и загуба от Бостън Селтикс, които са домакин на Маями Хийт тази нощ.

Чикаго си осигури класиране за пейофите след като записа победа с 98-86 срещу Шарлът Хорнетс в понеделник. Никола Mиротич вкара 28 точки от пейката, Пау Гасол добави 27 точки, 12 борби и четири блока, и Джими Бътлър записа 19 точки в първия си мач от март 1 насам.

„Имаме много очаквания за напред“, заяви Бътлър. „Когато се съберем всички заедно, ще е доста трудно да  бъдем победени.“
Булс са 20-15 като гости и ще бъдат домакин на Ню Йорк в събота вечер.
Чикаго е 3-0 срещу Торонто през този сезон и победи във всяка от предходните четири срещи между отборите. Булс са непобедени в последните си три пътувания до Канада.

Ако сте фенове на дневните фантъзи лиги, можете да се регистрирате тук, и да се възползвате от намаление при първия ви депозит. Сайтът draftkings.com e лидерът в игрите фентъзи, като предлага състезания и лиги от различни спортове като НБА,НХЛ, Европейски Футбол, голф, ММА и много други. Сайтът предлага и много безплатни съзтезания където можете да се регистрирате абсолютно БЕЗПЛАТНО и да спечелите много парични и други награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.