Чикаго Булс продължават да се борят за титлата в Централната Дивизия и в събота вечер на пътя им ще се изправят Ню Йорк Никс.

Булс вече заключиха плейофни места в Източната конференция и изостават от Кливлънд Кавалиърс с 2 1/2 игри , които са номер 2 в конференцията.

В сряда. Булс победиха Торонто Раптърс, 116-103, в Канада Център Еър.

Джими Бътлър вкара 23 точки, Пау Гасол вкара 18 и Булс, които се разиграха в 4-та част за да приключат сериите с 4 на 0 за сезона с Раптърс.
„Ние просто искаме да спечелим колкото се може повече мачове и да влезем в ритъм за плейофите“, заяви Бътлър.
Никс притежават най-лошия актив в НБА и са загубли шест поредни, като са загубили четири поредни мача като гости.
„Трябва да продължим да играем и да държим главите си нагоре“, каза Баргиани. „Става въпрос за гордост и  за това да ставаме по-добре и  за това, което ние се опитваме да изградим тук.“
Булс спечелиха и двете срещи с Никс този сезон и са 9-2 в последните си 11 срещу Ню Йорк. Булс спечелиха седем поредни пъти, като домакин в тази серия.

Ако сте фенове на дневните фантъзи лиги, можете да се регистрирате тук, и да се възползвате от намаление при първия ви депозит. Сайтът draftkings.com e лидерът в игрите фентъзи, като предлага състезания и лиги от различни спортове като НБА,НХЛ, Европейски Футбол, голф, ММА и много други. Сайтът предлага и много безплатни съзтезания където можете да се регистрирате абсолютно БЕЗПЛАТНО и да спечелите много парични и други награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.