„България“ изпусна да победи лидера в класирането „Игълс“ в мач от първенството за над 30-годишни, в червената дивизия на Премиерлигата. С първата българска атака „лъвовете“ поведоха с 1:0. Голът отбеляза Пламен Памуков с удар от дясно. Пет минути по-късно, след корнер и удар с глава, поляците изравниха за 1:1.

Голмайсторът Пламен Памуков

В средата на полувремето Венцислав Динков беше съборен в наказателното поле и главният съдия отсъди дузпа. Зад топката застана снажният нападател Ивайло Атанасов, който вкара за 2:1. Секунди преди края на първата част, след грешка в българската защита „Игълс“ изравни за 2:2.

Венцислав Динков и голмайсторът Ивайло Атанасов

Втората част се разви по сценария от първото полувреме и с гол на Пламен Памуков, „лъвовете“ поведоха с 3:2. За зла участ в 60-та минута вратарят Христо Христов се контузи и на негово място застана полевият играч Станислав Ангелов. Най-добрият полски отбор не се отказваше и успя да върне попадението за 3:3. Играещият треньор Анатоли Вътев прояви лидерските си качества и отбеляза за 4:3. В продълженията когато нашите се виждаха победители, главният съдия свири дузпа за „Игълс“. Първоначално с върха на пръстите си, Станислав Ангелов изби коженото кълбо в горна греда, но топката се върна при нападателя на поляците и той я довкара за 4:4.

Играещият треньор Анатоли Вътев

В следващия кръг „България“ гостува на „Юнайтед Сърбс“. Мачът ще се играе на 2 юни (неделя) от 4:30 часа следобяд на комплекса „Сръбска братска помощ“ намиращ се на адрес: 19697 W Grand Ave, Lake Villa, IL 60046.

Мирослав Николов печели въздушен двубой

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.