Най-добрите български ММА бойци подкрепят всекидневно родните национали по борба в зала „Орлиънс Арена“ в Лас Вегас. Световният шампион в тежка категория в WSOF21 – Благой Иванов – Багата, Красимир Младенов – Бореца и Тихомир Благовестов – Българският лъв, живеят и тренират в Лас Вегас, където по-лесно намират спаринг-партньори. Вече цяла седмица, ММА бойците гледат схватките от Световното първенство по борба в „Орлеънс Арена“ и подкрепят своите братя. Тримата тенори са изключително дружелюбни във всекидневния живот и винаги са в добро настроение.

????????????????????????????????????

Съсредоточени в борбите

Благой Иванов е най-популярният български боец след големия Дан Колов. Той е световен шампион по бойно самбо и е единственият успял да победи последния император – Фьодор Емеляненко. В ММА боевете има 12 победи и само една загуба, а в последния си мач победи канадеца Рама. Багата спечели милиони симпатизанти, след като беше близо три месеца в кома и възкръсна, за да стигне до световната титла. Чест му прави, че винаги отказва сериозни финансови оферти да се бие под чужд флаг. На 17-ти октомври в Кънектикът, Благой Иванов ще защитава титлата си в WSOF срещу Дерек Мехмен, наричан с прозвището – Пещерния човек.

????????????????????????????????????

Благой Иванов получи анцуг на нац. отбор от Валентин Йорданов

Красимир Младенов – Бореца, е бивш национален състезател по свободна борба и европейски шампион по бойно самбо. Той има 12 победи и нито една загуба. На 18-ти септември Бореца излиза срещу Клифърд Старкс. Битката е в средна категория и ще се състои в „Comerica Theatre“ във Финикс, Аризона.

????????????????????????????????????

От ляво на дясно: Пламен Паскалев, Красимир Младенов, Тихомир Благовестов

Тихомир Благовестов е от най-скоро в Лас Вегас и все още се климатизира. Той има четири победи и нито една загуба до този момент. Благовестов е световен шампион по спортно самбо и европейски по бойно самбо.

????????????????????????????????????

Въпреки съдийските тесли, има настроение

Бившият национал по волейбол – Любо Ганев, също подкрепи своите събратими и беше в центъра на агитката.

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.