01

Капитанът на „Левски“ – Александър Карабелски

При над 30-годишните „Левски“ (Чикаго) завърши наравно 3:3 с „България“. Двата отбора изиграха приятелска среща през изминалата неделя на Олимпик Парк. „Сините“ поведоха с 1:0 с гол на бесарабският българин Георги Недев. „Юнаците“ върнаха попадението чрез капитана Иван Драганов за 1:1. До края на първата част „Левски“ поведе с гол от дузпа на Мартин Минков. В началото на второто полувреме „България“ изравни след гол на новото попълнение Владимир Иванов. Втори гол в мача и общо трети за „Левски“ вкара Мартин Минков за 3:2. Малко преди края на мача, отново капитана Иван Драганов възстанови равенството за 3:3. Мачът се игра в две полувремена по 40-минути. Главен съдия на срещата беше Радослав Иванов.

02

Кадър от мача

„Получи се полезна проверка и за двата отбора преди старта на първенството. Все още не можем да намерим верният ритъм на игра, но това е нормално има много нови момчета. Ще се борим за защита на титлата и купата, и победа във всеки мач, защото ние сме „Левски“., каза капитанът на „сините“ – Александър Карабелски.

04

Бесарабският българин Георги Недев

„Този сезон до последно не знаехме дали ще имаме отбор. Имаме няколко нови момчета и трябваше да ги видим до каква степен ще се впишат в отбора. Нямаме време и правим нещата в движение, стартираме в сериозен мач с „Интернационал“. Ядрото на отбора е запазено от миналата година, ще търсим хора да попълним, пък до където ни стигнат силите. Цели за момента няма да поставяме и да гоним, като тръгне сезона ще решаваме какво и как. Контузеният Стоян Младенов е новият спонсор на отбора.“, каза играещият треньор Светозар Самаров.

09

Ивайло Кръстев

Тази неделя от 9:30 часа сутринта в първи кръг от първенството на Премиер Сокър Лийг за над 30-годишни в „Бялата“ дивизия „Левски“ гостува на японците от „Шогун Уинд“ на адрес: 333 Pierce Road, Itasca, IL 60143. Предишният ден от 4:30 следобяд „България“ приема на Олимпик Парк в Шамбург италианският „Интернационал“.

Галерия снимки:
05
Христо Христов
06
Голмайсторът Владимир Иванов
07
Голмайсторът Мартин Минков
08
Венцислав Календжиев в атака

Leave a Reply

Your email address will not be published.