„Левски“ Чикаго загуби с 5:1 от „Бодрост“, в приятелска среща. „Сините“ поведоха с гол на Евгени Михайлов и този резултат се запази до края на първото полувреме. С подновяването на играта, Павел Славов изравни. След средата на втората част, „бодрите“ момчета добавиха още четири попадения. Два гола вкара играещият в „Миньор“ Велиян Михалев, а по веднъж се разписаха Дамян Димов и капитанът Траян Милушев.
„Изиграхме добър мач, но сме много назад с подготовката. Сезонът започва тази неделя, а това ни е едва втори приятелски мач. Противникът ни затрудни през първото полувреме, докато играчите им бяха още свежи, но поради това, че нямаха смени, второто полувреме вкарахме доста голове. Не можем от този мач да преценим формата на отбора и може да имаме проблеми в първите мачове от лигата. Много добра игра направиха десният бек Ивайло Симеонов и голмайсторът Велиян Михалев. Добрата новина от мача е, че завърналият се след контузия Дамян Димов отбеляза гол в малкото си минути на терена. Пожелаваме успех на „Левски“ в първенството“, коментира помощник-треньорът на „Бодрост“ – Александър Яновски.
„В последния момент останахме без вратар и се наложи да пази полеви играч, който се справяше учудващо добре през първата част, особено на високите топки. Разделихме по едно полувреме с „Бодрост“. През първата част нямаше нито един точен удар в очертанията на нашата врата. През вторите 45 минути логичното се случи и загубихме закономерно. Съперникът се беше подготвил с четирима играчи на „Миньор“, начело с капитана Благой Вълчев. Когато ги пуснаха всички в игра, си пролича разликата. През последните 10 минути от мача играхме с 10 души, а в центъра на защитата почти цял мач изкара 56-годишният Виктор Руссу, който нямаше грешно отиграване, но не можеше да се надбягва с „внуците“. Пожелаваме успех на „Бодрост“, но ако не си стегнат редиците, ще им бъде много трудно в първенството“, коментира капитанът на „Левски“ – Александър Карабелски.
Тази неделя (30 април), от 11:00 AM, на адрес: 900 S Elmhurst Rd Wheeling, IL 60090, „Бодрост“ играе срещу босненския отбор „Lillies“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.