Голмайсторът Росен Каптиев

02

Голмайсторът Анатоли Вътев

„Левски“ (Чикаго) победи полския тим „Стари Бики“ с 4:1, в мач от първенството за над 30-годишни, в „бялата“ дивизия на Премиер Сокър Лийг. През първите 30 минути, мачът беше равностоен с опасности и пред двете врати. При една от тях, Анатоли Вътев успя да стреля по земя в противоположния ъгъл и нацели гредата. Топката се разходи по гол-линията, уцели и другата греда, след което влезе във вратата за 1:0. Първото полувреме завърши при този резултат. С началото на втората част, топнападателят Росен Каптиев излезе на стрелкова позиция и вкара за 2:0. Десет минути по-късно, централният защитник Стоян Стойчев се включи в атака, и след асистенция на Тони Тодоров, направи резултата класически 3:0. Поляците се събудиха и върнаха едно попадение, след атака развила се по-дясното крило за 3:1. Малкият порив на гостите беше потушен от ветерана Костадин Везьов, който отбеляза за 4:1, след самостоятелен пробив.

04

Капитанът Александър Карабелски

„През първата част ни беше по-трудно, защото вратарят на гостите спаси всичко. След като падна второто попадение, вече заиграхме по-спокойно и затвърдихме победата. Много силен мач на Стоян Стойчев, който се включи изключително успешно и в двете фази на играта – защита и атака. За успех, в следващия мач ни е нужен и доза късмет на негостоприемния стадион в Сент Чарлс“, коментира капитанът на „Левски“ (Чикаго) – Александър Карабелски.

03

Голмайсторът Стоян Стойчев

Тази неделя, от 9:30 часа, сутринта, на адрес: 3565 Legacy Blvd, St Charles, IL 60174, „Левски“ гостува на единия от конкурентите за титлата – „Селтик“ (Сент Чарлс). Припомняме ви, че в първия мач с този отбор, „сините“ завършиха наравно 2:2.
05

Милен Милев направи дебют

DSC_0197

Георги Георгиев

Николай Василев, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.