638-397-vekoveny-levski

Еуфорията обхванала привържениците на Левски на връх сто годишнината от основаването на клуба не подминава и цели семейства. От най- малките, които още дори не осъзнават какво е да си левскар, та до техните дядовци и баби, на които съзнателния живот е минал с Левски.

638-397-vekoveny-levski (2)

Малките Антони и Ивон Вуткови бяха зарадвани от дядо им с нови фланелки в жълто и червено, които те получиха като подарък за юбилея. Дядо Иван също се обзаведе с този цвят фланелка, а и подари още няколко на близки до него хора. Той членува във фракцията „Източен фронт”, която дари 1 000 лева. Освен това Иван Вутков, от името на малкия Тони дари на фондация „100 години Левски” 400 лева.
Малкият Тони Георгиев Вутков още няма две години, но вече има любима песен и това е химна на Левски. Когато дядото пусне на телефона си тази песен и Тони започва да се клати в такта й. Каката Ивон Георгиева Вуткова знае за какво става въпрос, когато се спомене името на любимия отбор и с пръстче сочи емблемата на Левски.
Няма смисъл да споменаваме, че таткото Георги и майката Ани са също левскари, както и цялата фамилия Вуткови. Това е само един пример на семейна приемственост, когато става въпрос за любовта на живота, наречена Левски София.

 

638-397-vekoveny-levski (1)източник:gong.bg, Валентин Грънчаров

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.