Теди Колоаров

„Миньор“ (Чикаго) претърпя тежка загуба със 7:1 от 18-годишните юноши на „Чикаго Файър“ в първия си мач от новия зимен сезон на закрито. Почетното попадение за „винкелите“ отбеляза Добромир Пеев. За втора поредна година „жълто-черните“ участват в първенството на първа дивизия, където най-вече пробват нови играчи за сезона отвън. Мачът се игра в две полувремена по 20-минути в зала „Одиум“ на предградието Вила Парк.

01

Голмайсторът Добромир Пеев

„След двумесечна почивка, първи мач за годината. Не можахме да се съберем всички за двубоя. Загубихме закономерно от юношите на „Файър“, те са по-добре физически подготвени и тичат повече. Също така не са имали почивка и тренират ежедневно. Половината от момчетата в отбора бяха нови и се виждаха за първи път. Трябва време да се опознаят и дано за откритото първенство да съберем добър състав, за да направим по-добро представяне от миналия сезон. В зала играем мач за мач и каквото стане, не гоним класирания и няма опасност да изпаднем“, коментира помощник треньорът на „Миньор“ (Чикаго) – Емил Миланов.

05

На полувремето

Тази неделя от 3:45 часа следобяд „Миньор“ играе с украйнския тим „Кънекшън“. Припомняме ви, че „чуковете“ нямат спечелена точка в зала срещу този отбор. В турнира на открито украйнците не са побеждавали никога българите.

03

Диян Кръстев
04
Асен Василев
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.