Светозар Гюров в борба за топката01

         Миньорци се радват на гола

„Миньор“ (Чикаго) завърши наравно 1:1 с украинския тим „Кънекшън“ в контролен мач. Двубоят се изигра през изминалата събота в предградието на Чикаго – Бенсенвил. Единственият гол за „чуковете“ вкара Асен Василев. Той получи хубав извеждащ пас по лявото крило от мароканеца Юсеф Оюфак, след което овладя топката, видя че вратарят е излязъл напред и го прехвърли с красива парабола за 1:0. Малко преди края на мача, след куп карамболи пред вратата на жълто-черните, домакините успяха да изравнят за 1:1. През целия мач, на вратата на „винкелите“, пази македонецът Никола Каранаков, поради отсъствието на титулярния страж – Мартин Митев. В игра за „чуковете“ се завърна и отсъстващия през миналия сезон стълб в защитата – Георги Николов. Съдийска тройка от украйнци свири мача.02

Цветан Йончев дава напътствия на полувремето

„Направихме една полезна контрола с този отбор, който е от нашата класа и смятам, че показахме приличен футбол. Има доста да се работи, тъй като повечето от момчетата нямат възможност да тренират редовно и не са в най-добра форма. Но с течение на времето те ще се постараят и ще влезнат в кондиция. Тогава ще имаме възможност да играем с по-окомплектован състав, с всички възможни налични сили и ще се представим по-добре“, каза след срещата старши треньорът на „Миньор“ (Чикаго) – Цветан Йончев.
Тази събота от 10:30 часа сутринта, в предградието Гърни, „Миньор“ ще играе контролна среща със сръбския тим „Моравия“. Припомняме ви, че до този момент „Миньор“ има две победи в официални мачове и един равен в контролна среща с този съперник.

 

Галерия снимки:

DSC_0676
Миньорци се радват на гола
03
Георги Николов скача за висока топка
04
Андрей Василев в борба за топката

06
Вратарят Никола Каранков

DSC_0588

Теньо Минчев

DSC_0654

Кристиян Цветков

DSC_0634

Иван Иванов

DSC_0486

Асен Василев

DSC_0640

Емил Миланов и Цветан Йончев

[embedvideo id=“k1b477nrjzI“ website=“youtube“]

Радостина Павлова, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.