„Миньор“ (Чикаго)

02

Дидо Радев получава поздравления

„Миньор“ (Чикаго) завърши с победа сезона в зала. „Чуковете“ победиха с 4:2 украйнския тим „Лайънс“. Два гола за победата вкара Дидо Радев, като при първото попадение той отбеляза директно от фал фронтално срещу вратата. По веднъж се разписаха бившия юношески национал Пламен Пенев и младата надежда Теди Коларов. Малко след началото на срещата, „жълто-черните“ изпадаха в критична ситуация с двама наказани със сини картони. Въпреки това успяха да опазят вратата си суха, най-вече благодарение на страхотните намеси на вратаря Боян Петев.

05

Стефан Златев и Дидо Радев със „сини“ картони в началото

„Завършихме с победа зимния сезон и това е добре за самочуствието на момчетата. Не е тайна, че нашите играчи тепърва се учат на тактическите похвати в този хокеен футбол, който го има само тук в Америка. Ще починем за две седмици и междувременно ще уреждаме приятелски мачове с другите отбори на открито“, коментира помощник-треньорът на „Миньор“ (Чикаго) – Емил Миланов.

DSC_0222

„Миньор“ завърши на седмо място от десет отбора с три победи, два равни и четири загубени мача през зимния сезон.
Тази събота (03/12/16) в залата към църквата „Света София“, намираща се на адрес: 404 W Oakton St, Des Plaines, Illinois, от 7:30 часа вечерта, ще се проведе традиционната Пернишка вечер. Всички перничани и приятели на град Перник са поканени.

03

Младият Теди Коларов се радва на гола

  04
Голмайсторът Дидо Радев

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.