Голмайсторът Пламен Пенев

„Миньор“ (Чикаго) загуби в контролна среща с 4:1 от шампионите на Метролигата – „Хеленик“ (Чикаго). Мачът се изигра в три полувремена по 30 минути, в неделния следобяд, в предградието на Чикаго – Оак Брук. „Чуковете“ първи отбелязаха, след добра комбинация и гол на бившия юношески национал Пламен Пенев. Този резултат се запази през първите 30 минути, докато на вратата на българите беше стражът Мартин Митев. Поради лични причини, на Митев му се наложи да излезе от игра и на негово място застана полевият играч Асен Василев. В рамките само на вторите 30 минути, „винкелите“ получиха четирите попадения, предимно след контраатаки.

 09

Стефан Златев стреля опасно с глава

„Направихме хубава контрола с миналогодишния шампион на Метролигата. Момчетата се представиха добре на този раннен етап, в първия мач на открито след зимата. Видяхме и доста слабости в играта, които се надяваме в следващите контроли до началото на шампионата да отстраним, за да сме опитмално готови за старта“, коментира помощник-треньорът на „Миньор“ (Чикаго) – Емил Миланов.

01

Цветан Йончев дава напътствия преди началото на мача

Срещу гръцкия тим „Хеленик“, „чуковете“ имат отрицателен баланс от три мача (два официални и изиграната контрола), три загуби с голова разлика 13:2.
Тази неделя, от 18:00 ч., на адрес: William A Redmond Park, 4N410 John St, Bensenville, IL 60106, „Миньор“ (Чикаго) ще играе с миналогодишния вицешампион в Метролигата – „Швабен 1926“.

Галерия снимки:

  08

Михаил Киров между двама

07

 Новото попълнение Мартин Чекаров
03
Младият Теди Коларов
04
Стефан Неделев чисти с глава
05
Цветан Йончев на полувремето
06
Легендата Тони Тодоров
10
Младият Борислав Радев

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.