„Миньор“ (Чикаго) загуби драматично с 4:3 от „Интер“, в мач от седми кръг на първенството в зала на Метрополитън Сокър Лийг. В началото българите поведоха с гол на Асен Василев, но допуснаха обрат за 2:1. Малко преди края на първата част, Павел Славов направи вратаря безпомощен с топовен изстрел от далеч и изравни за 2:2. С подновяването на играта, Дидо Радев изведе „чуковете“ напред за 3:2. Оставаха пет минути до края, когато нашите явно решиха, че мачът е свършил и допуснаха два гола за пълен обрат до крайното 4:3 за италианската футболна школа.

DSC_0519

Стефан Златев

„Загубихме спечелен мач. Има доста неопитност в момчетата, потдават се на емоции. Все пак стана хубав мач. Има още две срещи и започваме да се готвиме за откритото първенство, където ще покажем по-добри игри. Въпреки загубата съм довлеон от момчетата, раздадоха се, това са ни възможностите за момента“, коментира помощник-треньорът на „Миньор“ – Емил Миланов.

DSC_0555

Иван Иванов

Тази неделя, от 5:15 ч., следобяд, в зала „Одиум“, на адрес: 1033 N Villa Ave, Villa Park, IL 60181, „Миньор“ (Чикаго) играе с футболната школа „Меджик“.

 

Галерия снимки:
01
Двамата голмайстори се поздравяват
02
Асен Василев фаулиран в гръб
03
Дидо Радев е спрян с фал

????????????????????????????????????
Цветан Йончев дава наставления на полувремето
05
Денис Кръстев

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.