Михаил Киров

03

Момент от мача

„Миньор“ (Чикаго) претърпя трета поредна загуба от началото на втория полусезон в Метролигата. „Чуковете“ загубиха 2:0 като гости от най-силния сръбски тим „Юнайтед Сърбс“ 1972. Първото полувреме завърши при резултат 1:0. Вратарят Мартин Митев изнесе силен мач и предотварти загуба с по-сериозен резултат, въпреки главоболие.

02

Иван Михалев

„Както в предишната среща, така и в този мач момчетата играха много мъжката и се разбираха на терена. Хареса ми, че се раздадоха, въпреки наличието на само една смяна. Не мога да искам повече, базата на сърбите е на границата с щата Уисконсин и много трудно се събирахме за това гостуване, доста се пътува. Домакините имаха пълен комплект от 18 играчи, не ни достигнаха физическите възможности. Доволен съм, радва ме това, че има насторние и подем в играта. Бавно влизаме в първенството, изпълнява се замисъла в играта. Стартирахме втория полусезон с много силни съперници, при тези проблеми не можем да искаме повече. Надяваме се, тази неделя да спечелим срещу другия сръбски тим в шампионата“, коментира треньорът на „Миньор“ (Чикаго) – Емил Миланов.

04

Иван Драголов фаулиран отзад

Тази неделя от 5:00 часа следобяд на адрес: Elmhurst College, 190 S. PROSPECT AVE. ELMHURST, IL 60126, „Миньор“ гостува на „Република Сръбска“. Припомняме ви, че „винкелите“ загубиха в първия мач с 2:0.

05
Ивалин Гунчев

Leave a Reply

Your email address will not be published.