Борислав Радев

„Миньор“ (Чикаго) загуби с 2:0 от най-добрия сръбски тим „Юнайтед Сърбс“. Головете паднаха в двете полувремена. Сърбите бяха по-добрия отбор и играта се водеше предимно в половината на „чуковете“. Вратарят Христо Христов имаше много работа и я вършеше успешно до 38-та минута, когато сърбите направиха хубава атака в коридор и нападателят на съперника излезе очи в очи с българския страж, отбелязвайки за 1:0. С подновяването на играта, „винкелите“ имаха добра възможност да отбележат след греда на Пламен Пенев и допълнителен удар на Борислав Радев, но късметът не беше на тяхна страна. В ответната атака, номер 8 от сърбите тръгна от центъра и проби в наказателното поле, вкарвайки за 2:0. „Жълто-черните“ имаха още няколко възможности за гол, но не успяха да отбележат.

ceco01

Старши-треньорът Цветан Йончев дава напътствия

„Стана здрав мъжки двубой. С бате Цецо сме доволни от представянето на момчетата. Играхме срещу отбор, наситен с много добри изпълнители и въпреки загубата, показахме добра игра. Това ни дава надежда, че в следващите мачове ще се представим по-добре. Благодаря на ветерана Христо Христов, който ни показа, че във фубола няма стари и млади, а само можещи и неможещи. Благодаря и на публиката за подкрепата“, коментира помощник-треньорът на „Миньор“ (Чикаго) – Емил Миланов.

ico02

Христо Христов

Тази неделя, от 3:00 ч. следобяд, на адрес: Oak Brook Park District, 1450 Forest Gate Rd, Oak Brook, IL 60523, „Миньор“ игре с друг сръбски тим „Република Сръбска“.

Галерия снимки:

blago04

Капитанът Благой Вълчев

 joro05

Георги Николов

emoicecoDSC_0702

Треньорите Емил Миланов и Цветан Йончев

milanovDSC_0711

71-годишният Йордан Недков от Перник (България) е голям фен на „Миньор“

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.