„Миньор“ Чикаго победи с 5:3 „Аурора Сащ“ на закрито. Мачът беше част от шестия кръг в първа дивизия на Метролигата. На полувремето резултатът беше 3:2, в полза на чуковете. Два гола за „Миньор“ отбеляза младата надежда Велиян Михалев, който се вкарва за „чуковете“ във всеки мач до този момент. По веднъж се разписаха Благой Вълчев, Дидо Радев и Борислав Радев. „Миньор“ Чикаго заема пето място във временното класиране от десет отбора.

„Много се радвам за хубавата победа. Сработваме се. Имаме много млади момчета, които влязоха в отбора и резултатите идват. От пет години, от както участваме в тази лига, за първи път вървим добре в класирането. Имаме амбиции да вървим напред, а в зала е най-важно да успеем да се обиграем за мачовете отвън. Отново поздравявам момчетата за хубавата игра. Има настроение в отбора, което ме радва“, сподели търеньорът Емил Миланов.

Тази неделя от 1:00 следобяд, в спортна зала Odeum Expo Center, на адрес: 1033 North Villa Avenue, Villa Park, Illinois 60181, „Миньор“ Чикаго играе с италианския „Интернационал“.

Галерия снимки:

Голмайсторът Велиян Михалев

Голмайсторът Благой Вълчев

„Чуковете“ изграждат стена

Голмайсторът Борислав Радев

Вестник „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.