„Миньор“ Чикаго разгроми с 10:0 „Интернационал“, в мач на закрито от седми кръг на Метролигата. Българите изнесоха футболна лекция на италианците, които се закотвиха в дъното на класирането. Хеттрик за „чуковете“ вкара Ивалин Гунчев, два гола наниза Иван Михаилов, а по веднъж се разписаха Мартин Митев, Добромир Пеев, Борислав Радев, Дидо Радев и Стефан Златев.

Ивалин Гунчев (с топката) отбеляза хеттрик, Дидо Радев се разписа

На полувремето, резултатът беше 5:0. След тази победа, „Миньор“ се изкачи с едно място напред в класирането и вече е на четвърта позиция. Българите са на едно място от промоцията за по-горната лига.

Треньорът Емил Миланов дава напътствия

„Много хубав двубой. След такъв мач е много лесно да се говори. Резултатът е красноречив, момчетата се представиха много добре, изпълниха всичко, което беше необходимо за мача. Много добра игра в защита и нападение. Имаме реални шансове да сме в призовите места. Това е може би най-хубавият ни мач от тези пет години, които играем в зала. Дано продължаваме в същия дух, имаме настроение и самочуствие. Има и млади момчета, които много добре се интегрират в отбора и това ни дава надежди за нови успехи“, коментира треньорът на „Миньор“ Чикаго – Емил Миланов.

Тази неделя, от 3:15 следобяд, в спортна зала „Одиум Ехспо Център“, „Миньор“ играе с най-силния сръбски отбор „Юнайтед Сърбс“.

Галерия снимки:

Голмайсторът Стефан Златев

Голмайсторите Иван Михалев (с гръб) и Мартин Митев

Голамйсторът Добромир Пеев

Ивайло Александров


Евгени Александров

Голмайсторът Иван Михалев

В-к: „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.