„Миньор“ Чикаго разгроми със 7:1 сръбския тим „Тесла“. Убийственият тандем Танко Дяков и Росен Каптиев, започнаха головата фиеста още с начлния съдийски сигнал. Двамата отбелязаха по две попадения, в рамките на първата част. Три от асистенциите бяха дело на младия Борислав Радев. Минута преди края на първото полувреме, гостите отбелязаха почетното попадение от статично положение.

Голмайсторът Ивалин Гунчев получава поздравления

С подновяването на играта, бившият юношески национал Пламен Пенев, асистира на отлично пласирания Ивалин Гунчев, който отбеляза от близко разстояние с глава за 5:1. Последните два гола в мача вкараха младите надежди Теди Коларов и Велиян Михалев от дузпа.

Голмайсторът Теди Коларов

„Новакът в майсторската група „Тесла“ не ни затрудни, трябва време за да се изгради боеспособен отбор в тази група. През първия сезон и на нас ни беше много трудно да свикнем с нивото. Резултатът красноречиво показва, че загубихме незаслужено в първите два кръга. Поздравявам треньорите Емил Миланов и Стефан Златев за правилния тактически подбор. Сигурен съм, че тепърва ще постигаме хубави резултати“, коментира създателят на „Миньор“ Чикаго – Николай Василев.

Тази неделя (14 май), от 8:00 ч. вечерта, на адрес: 1450 Forest Gate Rd, Oak Brook, IL 60523, „Миньор“ играе с миналогодишния вицешампион „Хеленик“.

Галерия снимки:

Танко Дяков


Велиян Михалев

Борислав Радев с три асистенци

Мирослав Николов

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.