Чикаго Булс минаха през несгоди през целия сезон, но отборът е настроен да се изправи пред най-голямото си предизвикателство за годината.

Дни след като загуби  MVP за 2011-а Дерик Роуз заради трета операция на коляното, контузия, която ще гоостави на заден план неопределено време, Chicago сега е без All-Star Джими Бътлър.

Стрелящият гард Булс може да бъде извън игра за следващите три до шест седмици с клас 2.3 навяхване на  улнарното сухожилие и малко костно ухлузване  на левия си лакът, обявиха от клуба в понеделник.

Butler,на които няма да се наложи операция на контузията, претърпя  по време на загубата в неделя в Лос Анджелис Клипърс. Той се блъсна в един заслон на ДеАндре Джордан през третата част и напусна играта с какво старши треньора Том Thibodeau описа като разтежение.
Има шанс Бътлър може да се върне преди три седмичения график, според KC Джонсън от Chicago Tribune, и той ще бъде оценен седмично.
В допълнение към Rose и Butler , Булс също са без крилото Тадж Гибсън поради изкълчване на глезена.

Бътлър е лидер на отбора със средно 20.4 точки и 1.8 откраднати топки и лидер в лигата с 39,2 минути средно на мач. Той също прави най добрият сезон в кариерата си със средно шест борби и 3.3 асистенции, и стрелба 46.3%.

 Тони Snell може да прерасне в титуляр, докато Бътлър е вън. Snell  се активизира напоследък, средно 13.8 точки, 4.3 борби и 2.8 3-и, докато стреля 47.4% от полето през последните си четири мача.

Чикаго влиза понеделник на половин игра от Кливлънд Кавалиърс за първото място в Централна дивизия с 37 победи и 23 загуби , и са на трето място в Източната конференция. Но разликата намаля в последните седмици за борба за домакинско предимство в първия кръг на плейофите  и вече не е гаранция, тъй като Вашингтон Уизърдс и Милуоки Бъкс дишат във врата на наранените Бикове.

Ако сте фенове на дневните фантъзи лиги, можете да се регистрирате тук, и да се възползвате от намаление при първия ви депозит. Сайтът draftkings.com e лидерът в игрите фентъзи, като предлага състезания и лиги от различни спортове като НБА,НХЛ, Европейски Футбол, голф, ММА и много други. Сайтът предлага и много безплатни съзтезания където можете да се регистрирате абсолютно БЕЗПЛАТНО и да спечелите много парични и други награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.