Танко Дяков приема поздравления

„Левски“ (Чикаго) победи полския тим „Стари Бики“ с 3:1 в мач от седми кръг в първенството за над 30-годишни в Премиер Сокър Лийг. В 22-та минута, централният защитник Танко Дяков се включи в атака и беше фаулиран в наказателното поле. Главният съдия посочи бялата точка, а Стефан Златев реализира за 1:0. Десет минути по-късно, след триходова комбинация между Анатоли Вътев, Георги Георгиев и Евгени Михайлов, последният реализира за 2:0. Така завърши първата част. С подновяването на играта, при първото по-сериозно положение, поляците върнаха едно попадение за 2:1. Временният треньор – Николай Василев, постави Танко Дяков на върха на атаката и исполинът оправда доверието, отбелязвайки за 3:1. Малко след попадението, Георги Георгиев получи директен червен картон за парлив език срещу съдията и тактическо нарушение в центъра на терена. „Сините“ успяха да удържат победата до края. На вратата на „Левски“ (Чикаго) пази полевият играч Димитър Стойков, поради отсътвие, заради контузия, на руснака Руслан Рубин. В края на мача, за десет минути, на вратата на „сините“ застана единият от спонсорите на отбора – Борислав Зарев.

 02

Радостта на „сините“ след гола на Дяков

„Като индивидуалности, нашите играчи бяха по-добри от противника, но липсата на обиграност попречи за по-голяма победа. За да спечелим отново титлата, от тук, до края на шампионата, ни трябват само победи. Но, за да стане това, освен спортно майсторство, ще ни е нужна и доза късмет. Не мога да не отлича професионалния футболист Танко Дяков, който беше почти безпогрешен и допринесе много за победата“, каза временният треньор на „Левски“ (Чикаго) – Николай Василев.

03

Левскарите се поздравяват след гола на Михайлов

Тази неделя, от 9:30 ч. сутринта, на адрес: 1750 Techny Rd, Northbrook, IL 60062, „Левски“ (Чикаго) приема аутсайдера „Шогун Уинд“.

Галерия снимки:

04
Голмайсторът Евгени Михайлов (с топката)
05
Голмайсторът Стефан Златев
06
Легендата Тони Тодоров
07
Танко Дяков
08
Анатоли Вътев печели въздушен двубой

Радостина Павлова, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.