Чикаго Файър загуби първият си мач за сезона в МЛС с 0 на 2 от ЛА Галакси.Хосе Виляреал вкара в 65-ата минута, Роби Кийн добави късен гол и шампиона LA Galaxy откри 20-я MLS сезон в петък вечер с победа 2-0 над Чикаго Файър.

Brian Rowe запази врата си суха само с един спасен удар и господстващо представяне от страна на галакси, само три месеца след като повдигнаха третия си трофей на MLS Cup в четири сезона в StubHub Center.

Галакси е непобеден в 17 мача в лигата у дома, от 8-и март 2014.

файър Chicago Fire1

Първата година Франк Ялоп, като трениор на Toyota Park беше разочароващ, най-меко казано.

Файър се препъна до девето място в Източната конференция, благодарение основно на изумителните 18 равенства – най-много от всеки отбор в един сезон в историята MLS. Не е изненадващо, че Ялоп „ремонтира“ отбора през почивката, като прави  общо 28 промени в надеждите да превърне тези равенства в победи.

По-голямата част от трансформацията дойде в атака, Ялоп ограби шведската първа дивизия  за да доведе двама вълнуващи нападатели с които той се надява да направи миналия сезон далечен спомен много бързо във ветровития град.

С толкова много нови лица ще е нужно време на тима да се сработи , но няма съмнение, най-интригуващите допълнения, заедно със задържането на доказаните таланти като Харисън Шип, ще дават надежда феновете, които са виждали само един плейоф в последната пет сезона .

Ако не се побеждава, най-малкото поне да падат голове.

2014 сезон: 9-и в Източната конференция
Класиране                GF   GA
06.10.18 (36 точки) 41   51

Плейофи:не се класират

Старши треньор: Франк Yallop

Стадион: Toyota Park

Ключови нови попълнения.

Кенеди Igboananike (АИК Стокхолм,), Дейвид Акам (Helsingborgs), Adailton (Bahia), Шон Малоуни (Уигън),Ерик Гериг (Orlando City), Майкъл Стивънс (свободен трансфер), Мат Полстер (Драфт)
Ключови Заминаващи

Бакари Сумаре (Montreal Impact), Хуан Луис Анангоно (Универсидад де Гуадалахара), Гонсало Сегареш (опция намалял), Патрик Яни (прекратен договор)
Интересен играч: Дейвид Акам

давид акамДейвид Акам

Много се очаква на 24-годишният ганайски национал, който се присъединява към клуба след вкарани 30 гола в 62 мача за три сезона с шведския  Helsingborgs.

Един продукт на футболната академия на Nike, от Accam се очаква да поведе новата реколта от нападатели, който играчите Кенеди Igboananike и ветерана Шон Малоуни, на 32-годишният шотландски национал, който избра MLS след като прекара четири години с Уигън.

След разточителен сезон на клуба пред вратата на миналата година, промените едва ли са изненадващи. Чикаго отбеляза само 41 гола през 2014 г., и Харисън Shipp, който бе един от малкото играчи на тима които заслужават аплодисменти след  новобранската му  кампания, и сега ще трябва да се доказва отново.
„За мен лично, мисля, че през миналата година бе трудна, защото ние не разполагаме с много хора, които са имали една и съща философия по отношение на атаката“, каза 23-годишният футболист . „Просто играхме като разпръснати по цялото поле.

„Но тази година ние сме подсилили с хора като Шон, ние имаме момчета, които играят по същия начин, така че аз харесвам това. Те мислят по подобен начин и правят, така че аз някак знам, къде хората  ще бъдат на терена , така че се надяваме, че ще получат шанс да играят заедно и се надяваме да можем да правим добри неща за в бъдеще. “

Това със сигурност е очакването.
Сезон в едно изречение

След една вихрушка от  ходове преди началото на сезона, Chicago премина  от един от най-вълнуващите отбори в първенството в един пълен с интригуващи,  недоказани таланти,  с които Франк Ялоп ще трябва да атакува място в плейофите за едва за втори път в последните шест години.

 

 

 

Ако сте фенове на дневните фантъзи лиги, можете да се регистрирате тук, и да се възползвате от намаление при първия ви депозит. Сайтът draftkings.com e лидерът в игрите фентъзи, като предлага състезания и лиги от различни спортове като НБА,НХЛ, Европейски Футбол, голф, ММА и много други. Сайтът предлага и много безплатни съзтезания където можете да се регистрирате абсолютно БЕЗПЛАТНО и да спечелите много парични и други награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.