Два от най-добрите отбори в Източната конференция ще се изправят в петък вечер , когато Торонто Раптърс гостуват в Юнайтед център на Чикаго Булс.

Раптърс са трети на Изток, половин игра пред бикове. Чикаго е 2 1/2 игри зад Кливлънд Кавалиърс за първото място в Централната дивизия, докато Торонто е на две назад в надпреварата за № 2.

И двата отбора трябва да си гледат гърбовете тъй като Вашингтон Уизърдс са с половин мач зад Булс и  с цял мач зад Раптърс.
Булс спряха серията от две поредни загуби с победа у дома в сряда над съперник от Централната Дивизия, Индиана Пейсърс.

Майк Дънлеави вкара 19 от своите 21 точки през първото полувреме и Булс поведоха до края в последните 39-те минути. Никола Миротич поведе с 25 точки от пейката и Пау Гасол добави 19 точки и 12 борби за Булс, които се завърнаха у дома, след като загубиха последните си два мача от три  в Шарлот и Оклахома Сити.

„Борбите под коша ни отвориха полето за нападение, и ние влязохме в ритъм и направихме някои лесни кошове,“ каза треньорът Булс Том Тибедоу.
Булс спечелиха и двете срещи  по между си през този сезон и двата отбора ще играят отново в Торонто в сряда. Булс спечелиха у дома си на 22 декември, за да прекратят серията от три загуби у срещу тях.

Eastern                                   W-L     Pct      GB
  • 1 x – Atlanta        53-15     .779      0
  • 2 Cleveland          44-26    .629    10
  • 3 Toronto             41-27    .603     12
  • 4 Chicago              41-28    .594    12.5
  • 5 Washington       40-28    .588    13
    Между другото днес стана ясно че крилото Тадж Гибсон може да се върне в игра, след като беше аут почти месец. Трениорът Том Тибедоу заяви, че Тадж е вече на разположение и може да влезе в игра още днес. Както знаете Булс са без основни играчи като Роуз и Джими Бътлър, и завръщането на Гибсън е светлина в тунела. Говори се също че Джими е изпреварил графика за своето завърщане и нищо чудно той да се завърне още другата семица.
    Ако сте фенове на дневните фантъзи лиги, можете да се регистрирате тук, и да се възползвате от намаление при първия ви депозит. Сайтът draftkings.com e лидерът в игрите фентъзи, като предлага състезания и лиги от различни спортове като НБА,НХЛ, Европейски Футбол, голф, ММА и много други. Сайтът предлага и много безплатни съзтезания където можете да се регистрирате абсолютно БЕЗПЛАТНО и да спечелите много парични и други награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.