„Левски“ (Чикаго) разгроми с 5:0 „Рейнджърс“ (Чикаго), в мач от шести кръг на първенството на Премиер-лигата за над 30-годишни. Българите си направиха мача лесен още през първата част, повеждайки с 3:0. Първото попадение отбеляза бившият играч на „Шумен“ – Ивайло Иванов. Второто попадение вкара Евгени Руссу, а третото левият бег – Стефан Златев. След почивката се разписа най-добрият играч в мача Владимир Вукайелович, който освен гола направи четири асистенции и на практика беше в основата на всяко попадение. Последният гол в срещата бе вкаран отново от Стефан Златев.

04

Голмайсторът Стефан Златев

„Добър мач за нашия отбор. Единственото, което може да се желае е да сменяме оборотите, когато поведем с повече голове. Играем по един и същи начин, независимо от резултата, а трябва, когато имаме предимство, да разиграваме повече топката и да принуждаваме противника да греши. Ако успеем това да постигнем, ще вдигнем нивото и ще сме по спокойни на терена. Иначе всички линии се справиха добре, изпълниха задачите. Изпуснахме и доста голове, което го отдавам на липса на концентрация, защото се виждаше и от самолет, че ще победим. Надявам се в четвъртък, на полуфинала за купата на щата, да затвърдим добрите впечатления от последните два мача“, коментира треньорът на „Левски“ (Чикаго) – Пламен Бежански.

10

Треньорът Пламен Бежански

В четвъртък (21 юли), от 9:00 ч., вечерта, на адрес: Wheeling High School, 900 S Elmhurst Rd, Wheeling, IL 60090, „Левски“ играе полуфинал в турнира за Купата на щата Илинойс. Припомняме ви, че „сините“ стигат две години поред до финал, където губят от италианския „Интернационал 1996“.

Тази неделя, от 9:30 ч., сутринта, на адрес: Oak Brook Polo Grounds, 700 Oak Brook Rd, Oak Brook, IL 60523, „Левски“ гостува на полския тим „Стари Бики“.

Галерия снимки:

gfhj

Ивайло Иванов в момента на отбелязването на първия гол в мача

rty

Пламен Бежански на страничната линия

09

Стоян Стойчев

08

Централният защитник Георги Николов

07

Капитанът Александър Карабелски

02

Сърбинът Владимир Вукалович бе избран за играч на мача

03

Голмайсторът Ивайло Иванов

05

Голмайсторът Евгени Руссу стреля опасно с глава

06Легендата Тони Тодоров вършее на крилото

[embedvideo id=“Mpo0z1g3Cnc“ website=“youtube“]

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.