Левскарите поздравяват сърбинът Владимир Вукайелович

В Чикаго „Левски“ постигна впечатляваща победа с 5:0 срещу гръцкия „АЕК“. Мачът беше от първенството за над 30-годишни в „червената“ дивизия на Премиер Сокър Лийг. За четвърти пореден мач, най-добрият на терена – Владимир Вукайелович, беше в основата на успеха, отбелязвайки цели четири попадения. Един гол за „Левски“ добави Венцислав Динков. От както дойде в „Левски“, сърбинът Вукайелович преобрази отбора и „сините“ бият наред в първенството.

02

Николов поздравява Вукайелович

Защитата и вратарят Мартин Митев, също се справят много добре, защото нямат допуснат гол. За последните четири мача, „Левски“ има голова разлика 21:0. На полувремето резултатът беше 2:0 за българите. Победата е сладка за „Левски“, защото през миналия сезон „сините“ спечелиха само една точка от двата си мача срещу този съперник.

06

Вратарят Мартин Митев с поредна добра намеса

„Големият резултат, с който спечелихме е подлъгващ, защото победихме класен съперник. Радвам се, че футболистите изпълниха указанията и не дадохме на портивника възможност да създаде опасни положения. Контролирахме мача през цялото време и всички се представиха на ниво. Трябва да сме съсредоточени и да излезем пак така мобилизирни в четвъртък, защото съперникът ще бъде много по труден и дано отново да победиме“, коментира старши-треньорът на „Левски“ (Чикаго) – Пламен Бежански – Газдата.

08

Треньорът Пламен Бежански (вдясно) дава напътствия

Тази седмица „сините“ играят полуфинал за купата на щата Илинойс, срещу перуанския тим „Торино“. Мачът ще се изиграе в четвъртък (04 август) от 8:30 ч. вечерта, на адрес: Wheeling High School, 900 S Elmhurst Rd, Wheeling, IL 60090. Припомняме ви, че българите и перуанците са изиграли общо четири официални мача помежду си. Три пъти „сините“ са излизали крайни победители и един мач е завършил наравно.

03

Радостта след поредния гол

Ако българите успеят да преодолеят съперника на полуфинала, ще играят финал с „Интернационал 1996“ в събота (06 август) от 6:00 вечерта на „Швабен център“. Срещу италианците „сините“ имат два загубени финала за купата на щата и един спечелен финал за Суперкупата, с впечатляващия резултат 11:0.

04

Поздравления за голмайстора Венцислав Динков

На другия ден (07 август) сутринта, от 9:00 часа, на адрес: 536 N Schoenbeck Rd, Prospect Heights, IL 60070 „Левски“ има мач за първенство срещу японския „Шогун Уинд“, срещу когото има четири мача и пълен актив от четири победи.

Галерия снимки:

   05

Владимир Вукайелович

07

Стойков и Николов задружно печелят топката

09

Легендата Тони Тодоров

10

Централният защитник Йордан Ковачев

 DSC_0895

Ивайло Иванов

DSC_0896

Евгени Михайлов

DSC_0918

Тони Тодоров

DSC_0965

Христо Драганов

DSC_0427

Николай Василев

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.