Подписалия през офсезона  Аделтон реши мача с първия в си кариера гол в МЛС в края на първото полувреме.

„>

Въпреки липсващите титуляри Шон Малоуни (Шотландия) и Дейвид Акам (Гана), които бяха с националните си отбори, Чикаго доминираше през голяма част от мача.Файър отправи повече удари от

„>

Огънят започна с вихрушка от шансове в първите 10 минути.  Кенеди Игбоанике имаше първия шанс да вкара , но ударът му бе блокиран в последния момент от шпагат на защитника Итън Уайт. В 20-та минута, Куинси Амариква почти откри резултата с борбени усилия пред вратата. Игбоникве  стреля от воле в целта но директно към Амариква, който направи опит за пренасочване на изстрела.

„>

Чикаго почти удвои преднината си в 55-ата минута след  разиграване в атака на Шип и Игбонигве . Шип плъзна извеждащ пас, който мина между двойката защитници и надясно за Игбоникве. Червените  се завръщат в действие на събота, 04 април срещу Торонто ФК на Тойота Парк от 14:00 часа.

 

Ако сте фенове на дневните фантъзи лиги, можете да се регистрирате тук, и да се възползвате от намаление при първия ви депозит. Сайтът draftkings.com e лидерът в игрите фентъзи, като предлага състезания и лиги от различни спортове като НБА,НХЛ, Европейски Футбол, голф, ММА и много други. Сайтът предлага и много безплатни съзтезания където можете да се регистрирате абсолютно БЕЗПЛАТНО и да спечелите много парични и други награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.