Франк Ялоп бе треньор на Сан Хосе, когато клубът направи първата копка на новия си стадион.


Три сезона по-късно, Ялоп е трениор на Чикаго и ще се изправи  срещу „Земетресенията“ в дългоочаквания първи официален мач на Стадион Авая в неделя.

Ялоп бе трениор на Сан Хосе, когато спечелиха единствените си MLS купи през 2001 и ’03, беше  и свидетел през октомври 2012 на първата копка на стадиона, който отне години, за да се одобри и струва 100 милиона щатски долара.

Сега се оказва, че Ялоп ще бъде на разположение за откриването на първия построен специално за собствена употреба стадион.

„Развълнуван съм да се върна, защото “ е крайно време “ за“такива неща“, каза той. „Аз съм доволен, че стадиона е построен и феновете могат наистина да се насладят на прекрасно място , на което да гледат футболен мач.

„Това ще бъде еден емоционален ден, в добрия смисъл. (Има) винаги специално място в сърцето ми, когато гледам мач на Земетресенията.“

Сан Хосе вече обяви разпродажбата за дебюта на своя стадион  с 18,000 седалки, които е 13-ти в MLS  от изградените за футбол специално стадиони.

„Мисля, че това ще бъде добре за футбола в Америка,“  заяви треньорът Доминик Киниър пред официалния сайт на трусовете. „Това е чудесно за Бей Ериа футбол. Много от тези момчета са очаквали този ден дълго, дълго време….  определено ще бъде специален.“

Отборът на Ялоп (0-2-0) ще се опита да се избегне стартиране с три поредни поражения за първи път в историята на клуба, San Jose (1-1-0) с нетърпение се опитва да надгради след победата с 3 на 2 от миналата събота над Сиатъл.

След като се получиха гол в 86-та минута за загубата с 1 на 0 миналата събота от Ванкувър и са още без контузената звезда Майк Магий, Чикаго са изправени пред друга трудна задача, и да се опитат да избегнат загуби без отбелязан гол в първите си три мача за втори път в последните три години.

„Ние отчаяно се нуждаем от победа, но имаме играчи с манталитет, че без значение какво се случва, ние можем да запази самообладание,“ каза нападателя Хари Шип. “ Все още ни липсват парчета от пъзела и все още се сработваме в  отбора, които имаме. След като започнм да вкарваме голове мисля, че ще се оправим.“


Eastern Conference                           GP      W-L-D P

 

1 New York City FC                     3      1-0-2 5

 

2 Orlando City SC                         2      1-0-1 4

 

3 Columbus                                    2       1-1-0 3

 

4 D.C. United                                1      1-0-0 3

 

5 Toronto FC                               2      1-1-0 3

 

6 Philadelphia                              3      0-1-2 2

 

7 New York                                 1      0-0-1 1

 

8 Montreal                                   2      0-1-1 1

 

9 New England                           3      0-2-1 1

 

10 Chicago                                   2      0-2-0 0


Ако сте фенове на дневните фантъзи лиги, можете да се регистрирате тук, и да се възползвате от намаление при първия ви депозит. Сайтът draftkings.com e лидерът в игрите фентъзи, като предлага състезания и лиги от различни спортове като НБА,НХЛ, Европейски Футбол, голф, ММА и много други. Сайтът предлага и много безплатни съзтезания където можете да се регистрирате абсолютно БЕЗПЛАТНО и да спечелите много парични и други награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.