„Bella Angels“ и Устата

Момичетата от чикагския балет „Bella Angels“ направиха своето дебютно шоу през изминалата събота в диско-клуб „Енигма“. Девойките участваха като танцува група на хип-хоп изпълнителя Иван Динев по-известен като Устата. Популярният български певец откри своето участие с танца на балет „Bella Angels“ на страхотния ремикс „Пусто, но лудо и младо“. Уникалното изпълнение на четрите момичета представляваше надиграване между хип-хоп и български народни танци. След всеобщото оживление и въодушевление от страна на публиката, „Bella Angels“ излязоха отново на сцената, за да закрият незбравимото участие на Устата в Чикаго.
Танцувата група „Bella Angels“ е основана от Албена Здравкова и Беатрис Минева. По-опитната Албена Здравкова е била дълги години по родните и международни сцени. Това допринася за професионалното и развитие в областта на танца, откроявайки се с впечатляващата си хореография. Другия основоположник Беатрис Минева навлиза в сферата на танцовото изкуство от съвсем малка и е с интензивно обучение с множество танцови стилове. С неповторимата си жизненост на сцената тя се отличава като един неповторим хореограф и изпълнител.
Малко след основаването на „Bella Angels“, към групата се присъединяват Петя Кузманова и Нели Тианев. Двете момичета имат многогодишен опит в областа на народните танци и допринасят съществено за уникалността на „Bella Angels“. Благодарение на разнородните си представители от различните стилове танци, групата е единствена по рода си.
Всеки желаещ да усети ритъма на „Bella Angels“, може да се включи в тренировките на групата, които се провеждат всеки четвъртък от седем вечерта в залата на „Rise Up Academy“ на адрес: 3035 Malmo Drive, Arlington Heights, IL 60005. За повече информация и записвания, можете да звъните на телефони: 773-387-5169  и 773 814 8460.

Leave a Reply

Your email address will not be published.