10-годишната българка – Натали Огнянова, стана шампион на тенис турнира „USTA 10s Orange Advancement April Open“. Тя вдигна трофея в надпреварата при момичетата. В три сета на финала, тя победи Миа Батенич. Натали тренира тенис от петгодишна в „Five Seasons Sports Club“ и показва сериозен напредък в спорта. Детето има пълната подкрепа на своите родители Венеция и Димитър Огнянови, които са доказали сериозните си намерения към утвърждаването на спорта. Като собственици на транспортна компания „NAVIGATION“, те от години подпомагат двата водещи изцяло български футболни отбора „Левски“ и „Миньор“, както и редица други спортни мероприятия.

03

Натали с баща си Димитър

„Когато има добра инициатива, свързана със спорта, винаги се опитваме да помогнем с каквото можем, защото спортът е здраве, а здравето е най-големия актив на всеки човек, защото ако нямаш здраве, има ли значение какво друго имаш. Като баща се радвам на успехите на децата, но нямам амбиции в това отношение. Те сами трябва да си преценят какво им харесва и ние с майка им ще ги подкрепим“, коментира първото място на Натали, баща й Димитър Огнянов – президент на една от най-успешните български транспортни компани в Чикаго „NAVIGATION“.

02

Натали с майка си Венеция

„Като всяка майка се радвам и гордея с всеки успех на децата си. Натали ме направи много щастлива с завоюването на първото място. Винаги ми е по-приятно да гледам как детето ми преодолява трудностите и постига успехи, отколкото, когато аз самата превъзмогвам своите. За мен е важно след училище децата да се занимават с нещо и ако това е спорт, е много хубаво, защото всички знаем, че той е прекият път към здравето“, сподели развълнуваната майка Венеция Огнянова – вицепрезидент на компания „NAVIGATION“.

  04

Всички призьори в отделните възрасти

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.