marijuana stocksАко се занимавате с търгуване на акции и инвестиране на Фондовите пазари то следващите редове могат да ви бъдат полезни. Вече седем години търгувам с акции, опции и индекси  и следя  световните пазари и смело мога да кажа че няма точна рецепта за правене на пари, но за това пък има начини търгувате разумно и дисплинирано. За в бъдеще ще се опитваме да ви споделяме  повече полезна и интересна иформация свързана с борсите. Ето и кои са трите най-горещи сектора които следим в момента:

Сектор # 1:  Мобилен интернет  акции

Ръстът в потреблението на мобилен интернет е нарастнал в пъти през последните няколко години, а цените на акциите на дружествата  възползващи се от тази тенденция като Yelp и Facebook по подобен начин са експлодирали. Startups без никакви приходи или печалби, но бум от растеж потребители като Instagram и SnapChat са станали на стойност милиарди в рекордно кратко време.

Когато търсите за следващото голямо нещо“ в този сектор да бъде нащрек за мобилни приложения и уеб сайтове, които са прости и забавни и да се използват с широк мейнстрийм. За разлика от традиционните акции, не е нужно да се притеснявате за досадни приходи или печалби, така че това е просто конкурс за популярност и наградите в този конкурс са в милиарди долари. Инвеститорите и търговците да вземат това под внимание.

Сектор # 2: Марихуана акции

След като все повече и повече щати легализират марихуаната, този сектор е  най-горещият и единствен сектор в целия свят в продължение на първите няколко месеца на 2014 година. Нещата са охладени малко наскоро, тъй като тези първоначални печалби не могат да бъдат поддържани, но аз очаквам този сектор да възкръсне в бъдеще с оглед на тенденциите и популярността на това „лекарство“.

Признаци на завръщане ще включват огромен интерес от пресата и по-нататъшни новини за легализирането и заедно с покачване на цените на акциите във всички от най-популярните акции марихуана. Аз няма да ги споменавам тук, тъй като всички те са толкова спекулативни, но бъдете готови за когато пресата улавя тази история отново и след това просто да си купите най-силните акции на марихуана, които печелят най-положителни социални и медийни публикации.

Сектор# 3: свързани c Apple акции

В най-горещите, най-популярната технологична компания на планетата е създала занаятчийската индустрия на тези, които спекулират с нови продукти, всичко от предстоящия iPhone на слухове iWatch и продукти, които могат коренно да променят здравните и медицински области, транспортиране и домашно забавление.

Подобно на сектора на марихуана, аз няма да играя играта на слухове както много други правят, така че аз няма да споменавам конкретни компании, които биха могли да се възползват от работа с Apple на някое от предстоящите си продукти. Това е така, защото аз никога не съм направил много пари купувайки слухове предвид техните ниски коефициенти за успех.

За закупуване на Apple свързани акции, аз ще чакам за конкретни  официални съобщения на продукт и след това ще действам бързо, след като техните нови партньори / доставчици са потвърдени, като акциите на тези компании ще имат голяма изгода през следващите седмици и месеци базирана на създадения шум около тях, без значение дали продуктите в крайна сметка са успешни в дългосрочен план.

Съвети за тази седмица:

1. PostMates е страхотна нова апликация, където сега можете да получите доставка от ресторант в най-големите градове в страната.

2. Американският фондов пазар спадна  надолу  от негвоте върхове, което е много здравословно, все пак ние не може да отидем направо нагоре завинаги без никакви спадове!

3 Yahoo! придоби RayV, нов бизнес, който се фокусира върху високо качество на видео стрийминг – да. Благодарим на Бог, ние се нуждаехме от много по-добра видео стрийминг технология!

Нагоре и надолу:

Нагоре:

Фондовият пазар в САЩ е  на най-историческите си върхове и там не изглежда да има нещо на хоризонта  за да спре възходящия биков възход.

Надолу:

Бразилия бе издухана от Световната купа и това натъжи цяла нация и малцина някога могат да се веселят в тъгата на толкова много стотици милиони хора.

Ако имате идеи, въпроси или просто искате да коментирате, моля пишете ни на емейл или просто коментирайте във сайта или на страницата ни във фейсбук.

Hot Sector #2: Marijuana stocks

With more and more states legalizing marijuana, this sector was the single hottest sector in the entire world for the first few months of 2014. Things have cooled down a bit recently as those initial gains could not be sustained, but I fully expect this sector to rise again in the future given the trends and popularity of this “medicine”.

Signs of a comeback will include tremendous press and further legalization news ideally together with uptrending stock prices in all of the most popular marijuana stocks. I won’t mention them here since they are all so speculative, but be ready for when the press picks up this story again and then simply buy the strongest marijuana stocks that get the most positive press and social media mentions.

– See more at: http://www.metro.us/newyork/news/money/2014/07/16/3-hot-stock-sectors/#sthash.0nzZKDDe.dpuf

Leave a Reply

Your email address will not be published.