По случай коледните и новогодишните празници, в предградието на Чикаго – Уилинг, “The Health Cuisine” (Здравословната кухня), събра приятели и последователи на здравословно приготвените ястия. Освен традиционна българска музика и народни хора, децата създадоха импровизирано шоу, в което включиха и своите родители. Забавата се проведе в залата на “The Health Cuisine” (THC), на адрес: 520 Quail Hollow Dr. He nit 300, Wheeling, IL 60090.

Компанията “The Health Cuisine” е създадена в Чикаго, през Септември 2015 г., от Доминика и Маргарита Халачеви и Антония Костова. Целта на здравословната кухня е да предложи разнообразие и да улесни ежедневието на всеки един, нуждаещ се да спазва безглутенов или специфичен протокол.

“За много хора, храненето е просто част от ежедневната рутина – разказва Доминика Халачева, а здравословното хранене доста често е олицетворявано като модна тенденция. Съществува група хора, за които специфичността на храненето е жизнено необходима, а натовареното ежедневие и здравословното състояние не им позволява да следват необходимия хранителен режим. С тази цел, да улесним и разнообразим храненето на хора, следващи автоимунни протоколи създадохме “The Health Cuisine”.

Антония Костова, Доминика и Маргарита Халачеви

“Идеята дойде след дългогодишно проучване, експериментиране и наблюдение на въздействието на храненето върху живота и ежедневието на нашата майка, която е засегната от автоимунно заболяване”, споделя сестра й Маргарита Халачева.

The Health Cuisine приготвят и предлагат здравословни храни, създадени изцяло от натурални и био продукти, и подправени с много любов. Кухнята предлага на клиентите си седмичен или месечен абонаментен план, с който улеснява и подкрепя безглутенови, Палео и Кето принципи на здравословното хранене. Независимо дали става въпрос за абонаментно меню, корпоративна сбирка, специален повод, кетъринг предложенията на THC доказват, че освен полезна, здравословната храна може да бъде много вкусна и елегантно поднесена. От посрещането с вкусен ордьовър, през основно ястие, до десерт, THC превръща всяка сбирка във вкусно, елегантно и здравословно преживяване. Фурми с бекон, пикантна супа от куркума, крехко агнешко със зеленчуци, сурово тирамису или торта от цвекло са само една малка част от вкусотийките на THC.

За най-малките фенове THC приготвя и балансирано, здравословно меню за детски градини, съобразено с потребностите на малчуганите в съответната възраст. Тристепенното меню включва разнообразие от пресни, био плодове и зеленчуци, топла закуска, супа, основно ястие, десерт и следобедна закуска, допълнена от домашно приготвен кефир или смути.

„В Българската общност, наши клиенти са детските градини “The Little Blue Bear” в Des Plaines и “Little Children’s Academy” в Elk Grove Village. С настъпването на 2019 г., стартираме и абонаментна бебешка кухня „The silver spoon“, с разнообразие от пюрета и детско меню“, поясни Антония Костова.

Освен на място и по телефон: 847-440-4902, желаещите да опитат от здравословната и вкусна храна, могат да правят поръчки онлайн на: thehealthcuisine.com.

Галерия снимки:

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.