Двама от елитните български спортисти – ММА-боецът Благой Иванов и професионалният боксьор Тервел Пулев се срещнаха в меката на бойните спортове – Лас Вегас. Багата приветства с добре дошъл Тервел и го поздрави сърдечно за 36-тия му рожден ден.
По случай празника и поздравите, Тервел написа на официалната си страницата във фейсбук:

„Благодаря от сърце на всички, които ми честитиха! Накарахте ме да усетя истински рождения си ден, защото иначе съм в обичайния си тренировъчен график. Поздрави, обичам ви!“

В края на миналата година, малко преди Рождество Христово, шампионът на Европейския съюз по бокс – Тервел Пулев, пристигна в Лас Вегас на подготовка. В Америка, Тервел ще се готви до края на януари. Българинът тренира ежедневно в залата на легендарния мениджър Боб Аръм – „Топ Ранг“. Очаква се скоро да стане известен и следващият съперник на олимпийския ни медалист.


Единственият българин в UFC – Благой Иванов, от години живее и тренира в столицата на хазарта. Неговият следващ мач ще бъде с американеца Бен Ротуел. Събитието UFC Fight Night 146 ще се проведе на 9-ти март в Канзас, където двамата ще премерят сили.

В-к: „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.