Единственият българин в UFC – Благой Иванов, пристигна в полунощ, чикагско време, с полет от Лас Вегас. Багата наруши подготовката си за мача с австралиеца Тай Туиваса, който ще се проведе на 08 юни в Чикаго, за да уважи представянето на биографичната книга на Христо Стоичков – “Историята”. От летище “О’Хеър”, юначният българин отиде право в хотела, където се засече с Камата.

Двамата великани си говориха на всякакви теми до ранните часове на следващия ден. Световният шампион по бойно самбо, покани Ицо Стоичков да го гледа на живо в UFC 238. Камата обеща, че на всяка цена ще подкрепи Багата в зала “Юнайтед център”. Благой Иванов подари на Модерния ляв UFC-шапка, тениска и ръкавици на WSOF, с които стана световен шампион по ММА. Ицо се трогна от подаръка и каза, че още следващата седмица ще играе голф с новата шапка.

Гала-вечерта, по случай представянето на биографичната книга „Христо Стоичков. Историята”, която ще се проведе в банкетната зала “Hanging Gardens Banquet Rooms”, намираща се на адрес: 8301 W Belmont Ave, River Grove, IL 60171, ще започне точно в 18:00 ч. Камата ще се постарае да не остави никой от присъстващите без автограф. Организаторите от “Чикаго Редс” призовават всички хора без билети да не чакат последния момент, защото ценните хартийки ще се продават на вратата до изчерпване на количеството.

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.