02

„Миньор“ (Чикаго)

„Миньор“ (Чикаго) претърпя втора тежка загуба с 9:1 от украйнския тим „Кънекшън“. „Чуковете“ поведоха с гол на младия Борислав Радев и водеха до средата на първата част, когато съдиите забелязаха, че голмайстора играе без необходимите футболни кори. Моментално му беше вдигнат син картон за две минутно наказание. С човек по-малко „жълто-черните“ получиха изравнителен гол за 1:1. Минути преди края, съдията зачете несъществуващ гол за украйнците за 2:1. Топката удари горната и странична греда и излезе, но рефера посочи центъра. „Миньорци“ протестираха, но безуспешно. За капак, играч на „чуковете“ напусна демонстративно игрището и заради това, че остави отбора с човек по-малко, „Миньор“ получи още едно попадение за 3:1. През втората част отбора на „Миньор“, не успя да се съвземе от обрата в мача и набързо получи останалите попадения.

05

Голмайсторът Борислав Радев

„За кой ли път се повтаряме, че футбола в зала е съвсем различен от този на открито, повече наподобява на хокей. Ние нямаме традиции в зала и все още се учиме. Хубавото е, че изпробваме нови момчета и се подготвяме през зимния период, както и поддържаме форма до началото на шампионата. Играем мач за мач“, коментира помощник-треньорът на „Миньор“ – Емил Миланов.

????????????????????????????????????

Емил Миланов дава настъвления

Тази неделя, от 3:45 ч. следобяд, в зала „Одиум“, на адрес: 1033 N Villa Ave, Villa Park, IL 60181, „Миньор“ ще играе със силната школа по футбол „Сокърс“.

04

 „Чуковете“ спорят със съдията

DSC_0180

Момент от мача

DSC_0353
Добромир Пеев
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.