„Македония“ 2012

„Македония“ (Чикаго) загуби от сирийския тим ФК „Асириан“ с 2:7, като домакин. Двубоят бе кръг от първенството на първа дивизия в Националната футболна лига (NSL). Първенството на NSL стартира през далечната 1919 г. и е най-старото в САЩ.
Мачът се изигра в двора на църквата „Св. Кирил и Методий“.

03

Александър Кусиванов поздравява Мартин Митев

Братята македонци поведоха с 1:0, с гол на Мартин Митев. Радостта беше кратка, защото десет минути по-късно сирийците изравниха за 1:1. До края на първата част, гостите успяха да вкарат още три попадения за 1:4. С подновяването на играта, Филип Гусакоски вкара за 2:4. Голът даде криле на македонците, които се втурнаха в атака. Това позволи оголване на позициите в защита и получиха нови три гола за крайния резултат 2:7. ФК „Асириан“ е лидер във временното класиране, а „Македония“ е на трето място.

02

Двамата голмайстори се поздравяват

„Изиграхме тежък мач, липсваха ни няколко основни играчи. Резултатът сам по себе си показва състоянието на отбора. Надявам се, да се съберем за следващия мач и да постигнем победа“, каза старши треньорът на „Македония“ – Зоран Гусакоски.

04

Опасна ситуация пред македонската врата

ФК „Македония“ е създаден през 2012 година. Главни организатори на отбора са Кире Митев и Зоран Гусакоски.
Тази неделя, от 12:45 ч., на обяд, в двора на църквата „Св. Кирил и Методий“, намираща се на адрес: 10S330 Illinois 83, Willowbrook, IL, 60527, „Македония“ приема „Ланцер“.

  05

Страхотна намеса на Никола Каранаков

Николай Василев, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.