Събота 6.21.2014

В първият мач за деня Аржентина се изправя срещу аутсаидера Иран. Тук съмнение няма кой ще победи, въпросът е може би с колко. Интересно ще бъде да видим и как ще се представи звездата на Аржентина Лионел Меси и дали ще успее да отбележи.

 

В мач от Група G Германия ще срещне отборът Гана. Германците са абсолютният фаворит в този мач, но ганайците ще хвърлят всички сили, защото загуба в този мач означава отпадане.

 

Нигерия срещу Босна. След много слабата игра  в първия им мач от групата, сега африканците ще търсят победа, но техен противник е Джеко и компания. Нашите западни съседи показват невероятна игра и колектив в последните няколко срещи. Да се надяваме че Балканският футбол ще наделее над африканският и Босна ще се класира в следващата фаза.

 

 

Неделя 6.22.2014

В неделната сутрин ни предстои да гледаме интересен сблъсък между младия и пълен със звезди от европейския футбол отбор на Белгия, и отборът на Руснаците, чиито трениор Капело е с годишна заплата 12 млн. евро. Капело е най-скъпо платеният национален трениор, като следвашият по заплата след него взима наполовина по малко. Така че за такива пари ще трябва да ги класира извън групите, иначе ще бъде пълен провал.

 

От 2 часа (чикагско време) Южна Корея среща Алжир. Които е гледал отборът на Алжир най вероятно е разбрал че това е много корав съперник и не бива да бъде подценяван. А пък КОрейците достигнаха до равен с Руснаците в първия мач от групата. Може би това ще бъде дербито на аутсайдерите в тази група, прогноза Х.

 

Неделният следобед ни предлага вълнуващ сблъсък между САЩ и Португалия. Лекуващият хронична контузия Роналдо ще се опита да даде всичко от себе си и да оправдае големите очаквания към него, а младия но добре сплотен отбор на хитрия Клинсман ще опита да излъже португалците. В последния мач срещу Гана фенове от цяла Америка бяха събрани да гледат заедно, някой в заведения и спортни барове, а други пред специялно монтирани големи екрани в центраните части на града. В даунтаун Чикаго имаше няколко хиляди фена в Гранд парк и създадоха невероятна атмосфера. Ако сте свободни в неделния ден и искате да усетите тръпката то може да се присъедините към тях.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.