http://portlandfamilyhealth.com/practitioner/cydney-french/ След четири поредни загуби, „Миньор“ Чикаго постигна първи успех в зала. Българите победиха с 5:4 футболната академия „Сокърс“ Б. Четири гола за „чуковете“ отбеляза новото попълнение Джермано, а веднъж се разписа Алвар. „Жълто-черните“ водеха в резултата през целия мач и дори за миг не изпуснаха инициативата.

great site Бразилецът Джермано отбеляза четири гола за победата

https://www.grupomalasa.com/570922-dts36445-citas-online-pedrafita-do-cebreiro.html „Първите мачове играхме с по-силни противници и това ни даде възможност да се сработим. Градиме нов отбор и ни трябва време. Затваряхаме добре пространствата отзад и използвахме контраатаката, за да реализираме. Във всеки мач се опитвахме да го постигнем и този път се получи. Тази победа е много важна от психологическа гледна точка, защото играчите са млади и им трябва самочувствие“, коментира треньорът на „Миньор“ Чикаго – Емил Миланов.

https://www.ayeryhoy.es/35814-dts59739-monstruos-sa-recepcionista.html Тази неделя (16 февруари) от 5:00 ч. следобяд на адрес: 1033 N Villa Ave, Villa Park, IL 60181, „Миньор“ играе с „Интер“. Италианците са един от преките конкурент на българите в борбата за оставане, в майсторската група на закрито (6х6).

Галерия снимки:

Вратарят Дони Кевин
Опитният Мирослав Николов
Ивайло Александров
Денис Зейнели
Дебютантът Илиян Ангелов
Матеуш
Мейсън
Джейсън
Опасна ситуация пред вратата на „чуковете“
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.