“Миньор” Чикаго победи с 3:2 коравия тим на “Кънекшън”, в поредния мач от майсторската група на Метролигата. Хеттрик за “чуковете” отбеляза опитният Росен Каптиев. Украйнците поведоха с 1:0, с гол от пряк свободен удар. На полувремето, резултатът беше равен 1:1. С подновяването на играта, Каптиев забоде още две попадения за 3:1. Съперникът на се предаде и намали, след гол с глава за 3:2.

Голмайсторът Росен Каптиев получава поздравелния

“Беше доста оспорван мач. Преди двубоя с момчетата си поговорихме, че това е един от трудните мачове. Все пак не се играе лесно срещу отбор, който иска да се спаси, такива отбори са непредсказуеми. Както очаквахме, те играха доста добре. Нашата игра не вървеше, но с повече желание и хъс, както и с опита на Росен Каптиев и вратаря Мартин Митев, успяхме да победим. За мен всички точки са важни. Трябва да трупаме победи и самочувствие. Като желание от момчетата съм доволен, но имам и много забележки. В хода на първенството, мисля че ще се опитаме да ги коригираме. Искам да благодаря на спонсора на отбора Митко Огнянов, който седи близо до нас и ни помага. Другото радващо е, че след успешните игри виждаме как все повече публика идва да ни подкрепя. Благодаря на отбора за мъжката игра. Целта ни е да влезем в тройката”, коментира треньорът на “Миньор” Чикаго – Емил Миланов.

Спонсорът Димитър Огнянов и треньорът Емил Миланов

Тази неделя (8 октомври), от 8:00 часа вечерта, на адрес: 190 S. PROSPECT AVE. ELMHURST, IL 60126, “Миньор” Чикаго гостува на “Република Сръпска”.

Галерия снимки:


Илия Ребреев

Пламен Пенев

Светозар Гюров

На полувремето
В-к „България“

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.