„Миньор“ Чикаго разпиля с 12:5 сръбския „Никола Тесла“ в мач от първенството на закрито в Метролигата. Четири попадения за българите отбеляза невероятният Борислав Радев, хеттрик записа опитният Мирослав Манолов, а по веднъж се разписаха Асен Василев, Теди Коларов, Стефан Венев, Ивалин Гунчев и Велиян Михалев. Сърбите поведоха с два бързи гола, но жълто-черните се окопитиха и обърнаха мача. На полувремето резултата беше 5:3 в полза на „чуковете“.

Страхотният Борислав Радев

„Само в първата част имаше интрига в мача, докато сърбите все още бяха свежи. След почивката имаше само един отбор на терена „Миньор“ и се забавляваше. Нашите играчи се надпреварваха да бележат. Може би, ако сръбският страж беше на по-високо ниво мачът щеше да е равностоен. В зала вратарят е половината отбор. Поздравявам момчетата и най-вече помощник-треньорът Стефан Златев, който се справя чудесно в отсъствието на Емил Миланов, който е на почивка в родния Перник“, коментира създателят на „Миньор“ Чикаго – Николай Василев.

Помощник-треньорът Стефан Златев

Тази неделя (11 февруари) от 2:00 часа следобяд в зала: Odeum Expo Center, намираща се на адрес: 1033 N Villa Ave, Villa Park, IL 60181, „Миньор“ играе с ФК „Юнайтед“.

Галерия снимки:

Опитният Мирослав Манолов

Голмайсторът Теди Коларов

Голмайсторът Асен Василев

Голмайсторът Велиян Михалев

Голмайсторът Стефан Венев

Опасна ситуация пред българската врата

 

Братята Иван и Велиян Михалеви

[embedvideo id=“6HYCfK5fiXs“ website=“youtube“]

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.