Тони Тодоров се бори за топката02

„Чуковете“ изграждат стена

„Миньор“ (Чикаго) загуби поредния си мач в първенството на Метролигата. „Чуковете“ паднаха с 3:1 от „Юнайтед Сърбс“ 1972. Почетното попадение за българите отбеляза Ивалин Гунчев. Преди това съдиите останаха безмълвни при 100% ситуация за дузпа, при която Тони Тодоров беше спънат отзад. Малко преди това страничния рефер вдигна несъществуваща засада на същия, при която дори резервната скамейка на сърбите потвърди липсата на такава. При 2:1 за „Юнайтед Сърбс“, Тони Тодоров отбеляза гол , който беше отменен поради спорна засада. Това беше шеста загуба за жътло-черните, който са се закотвили на последното десето място в най-силната полупрофесионална лига с САЩ.

06

Ивалин Гунчев отбеляза почетното попадение

„Стана оспорван мач, при който по-опитния и по-класния отбор победи. Въпреки загубата съм доволен от момчетата, те поддържаха интригата на терена при доста отсъстващи състезатели. Може би, това е най-добрия ни мач от началото на сезона“, каза помощник треньорът на „Миньор“ – Емил Миланов.

05

Евгени Михайлов

Тази неделя е последния мач на „Миньор“ от първия полусезон. Българите гостуват на украйнския „Кънекшън“ срещу който имат положителен баланас. Мачът ще се изиграе от три часа следобяд на адрес: 820 N Oak St, Round Lake, 60073
03

 

Асен Василев04 Кристиян Цветков   DSC_0225
Георги Георгиев

[embedvideo id=“e2fFk6KVM8g“ website=“youtube“]

Николай Василев, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.